menjava vzglavnika

KDAJ STE NAZADNJE ZAMENJALI VZGLAVNIK?

Ali ste vedeli, da je slaba čistoča eden izmed najbolj pogostih vzrokov za alergijska obolenja. Na ležišču in vzglavniku povprečno preživimo 8 ur na dan, kar je tretjina dneva. Tretjina teže vzglavnika pa po 2 letih uporabe predstavljajo mikroorganizmi, ostanki odmrlih kožnih celic, pršice in njihovi iztrebki. Prav pršice zelo spodbujajo razvoj alergij in poslabšajo astmo, zaradi prevelike umazanije na prevleki pa se nam poveča možnost nastajanja aken. Po letih uporabe je tudi podpora vzglavnika slaba zato lahko pride do bolečin v vratu in hrbtenici.

Ukrepajte preventivno in se izognite vsem zgoraj omenjenim težavam. Predlagamo vam vzglavnik Antialergik, ki je klasične oblike po izvedbi pa mehkejši in zelo udoben ter primeren za ljudi z alergijami. Ob strani ima zadrgo za prilagajanje količine polnila. Vzglavnik ne potrebuje posebnega vzdrževanja. Po potrebi ga operemo ročno ali v pralnem stroju, prvič pri 40°C nato pri 60°C. Vzglavnik se suši sorazmerno hitro, ker polnilo ne absorbira vode. Sušimo in zračimo ga v senci.

Tudi vzglavnik je lahko lepo darilo!!

V Slovenski postelji smo vam v mesecu decembru poleg daril, ki jih prejmete ob nakupu ležišč pripravili tudi do -30% popust na vse vzglavnike, odeje in nadvložke.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
    Izdelki, ki vam bodo morda všeč
    Izdelki, ki vam bodo morda všeč